Webshop

Lady's Secret


Reseller informatie

VomeijRetailService - TheBeautyClick is importeur voor Nederland en België van Lady's Secret.

Het best bewaarde geheim van Frankrijk is nu te koop in Nederland. Eindelijk zijn er dameszooltjes die een sieraad zijn voor de schoenen. Het toegepaste materiaal doet zijn werk beter dan de bekende gel zooltjes. Mooi voor de dag komen hoeft dus niet pijnlijk meer te zijn.

Lady’s Secret is ontwikkeld door Franse Shoe Fashionistas en heeft een modische oplossing gemaakt voor vele ongemakken en doet geen afbreuk aan het design van de schoen. Het ademende gepatenteerde open celmateriaal absorbeert de transpiratie beter en voorkomt het schuiven van de voet in de schoen en dus ook blaarvorming. Lady’s Secret is superdun en heeft toch een 3x betere dempende werking dan gelzolen dit is belangrijk voor vrouwen die pijn in de bal van de voet hebben.

De meest gehoorde consumenten quote is, “ik was sceptisch maar had nooit verwacht dat zo’n dun zooltje zoveel verschil zou uitmaken.”

Lady’s Secret wordt in Frankrijk verkocht in schoenenwinkels, apotheken en de luxe schoenenafdeling van het Parijse warenhuis Printemps.

Lady's Secret

Lady's Secret is anders

Lady's Secret geeft meer dynamiek en nieuwe verkoopkansen middels z'n eye catching verpakkingsconcept en trendy kleurstelling.

Lady's Secret


Lady's Secret is Fashion Comfort for shoes
Bekende TV stylisten vertrouwen inmiddels ook op Lady's Secret om hun sterren en modellen comfortabel hun werk te laten doen.Wenst u als wederverkoper onze complete Retail Presentatie te ontvangen?
Vul dan het contactformulier en wij mailen deze naar u toe.

Voor telefonisch contact zijn wij bereikbaar op +31(0)164239628

Post your comment

TheBeautyClick