Privacy- en cookieverklaring TheBeautyClick

1 juni 2018

Via onze webwinkel worden
privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt.
TheBeautyClick acht een zorgvuldige omgang met
persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan
ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Bij onze verwerking houden wij ons aan de
eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat wij:

•         
onze doeleinden duidelijk specificeren voordat wij persoonsgegevens verwerken, via deze privacyverklaring;

•         
onze verzameling van persoonsgegevens
beperken
tot alleen de persoonsgegevens die nodig
zijn voor legitieme doeleinden;

•         
u eerst expliciet toestemming vragen om
uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;

•         
passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen
die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;

•         
uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te
corrigeren of te verwijderen.

TheBeautyClick
is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring
leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk
doel bij de webwinkel www.lady-secret.nl. Wij raden u aan deze zorgvuldig te
lezen.

Als u vragen heeft, of wilt weten wat we
precies van u bijhouden, neem dan contact op met VomeijRetailService –
TheBeautyClick.

Afhandelen bestelling
Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om
deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze
bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij
informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres,
telefoonnummer, factuuradres, naw-gegevens, geslacht en betalingsgegevens. Deze
hebben wij nodig vanwege het contract die we met u sluiten. Wij bewaren deze
informatie tot uw bestelling is afgerond. Bepaalde klantgegevens bewaren wij
langer in verband met de wettelijke fiscale bewaarplicht.

Verstrekken aan derden
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde
persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.

Uw account
Bij bepaalde onderdelen van onze webwinkel moet u zich eerst registreren. U
moet dan informatie over uzelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee
maken wij een account, waarop u kunt inloggen met die gebruikersnaam en een
zelfgekozen wachtwoord.

Hiervoor gebruiken wij uw
betalingsgegevens, e-mailadres, naw-gegevens, factuuradres, telefoonnummer en geslacht.
Deze hebben wij nodig vanwege het contract die we met u sluiten. Wij bewaren
deze informatie tot u het account opheft.

Wij bewaren deze informatie zodat u ze
niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat wij u kunnen contacteren in het
kader van uitvoering van de overeenkomst. U kunt via uw account informatie
aanpassen wanneer u dat wilt.

Verstrekken aan derden
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde
persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.

Contactformulier en Nieuwsbrief
Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen.

Hiervoor gebruiken wij uw
betalingsgegevens, factuuradres, naw-gegevens, telefoonnummer en e-mailadres.
Dit zijn wij wettelijk verplicht. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker
weten dat u tevreden bent met onze reactie.

Wij bieden een nieuwsbrief waarmee wij
geïnteresseerden willen informeren over onze producten en/of diensten. Iedere
nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden.
Via uw account kunt u dit ook doorgeven.

Uw e-mailadres wordt alleen met uw
toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard
totdat u het abonnement opzegt.

Verstrekken aan derden
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde
persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.

Statistieken en profilering
Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze webwinkel Met deze
statistieken verbeteren we onze webwinkel om zo bijvoorbeeld alleen nog
relevante informatie te laten zien. Wij kunnen uw persoonsgegevens met elkaar
combineren om meer over u te weten te komen. Uiteraard zullen wij uw privacy te
allen tijde respecteren. Wil je dit niet, dan kun je dit altijd aan ons melden.

Hiervoor gebruiken wij uw naw-gegevens,
betalingsgegevens, geslacht, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Dit
zijn wij wettelijk verplicht. Wij bewaren deze informatie voor drie maanden.

Verstrekken aan derden
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde
persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.

Reclame
Wij willen u graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of
diensten. Dit doen wij:

•         
per e-mail

•         
via social media

U kunt op ieder moment bezwaar maken
tegen deze reclame. Elke e-mail bevat een afmeldlink. U kunt ons blokkeren of
de afmeldoptie gebruiken. Via uw account kunt u dit ook doorgeven.

Locatiegegevens
Als dat nodig is voor de dienst, kunnen wij locatiegegevens (GPS) van u
verzamelen. Hiervoor wordt op het moment zelf uw toestemming gevraagd.

Tevens kunnen deze (locatie) gegevens
opgeslagen en verwerkt worden door de aanbieder van bijvoorbeeld de
navigatie/kaartensoftware, zoals Google Maps, maar de gegevens kunnen ook
worden gebruikt door bijvoorbeeld Google of Apple zelf. Daar hebben wij geen
controle over. Lees dus altijd ook de privacyverklaringen van de desbetreffende
aanbieder.

Advertenties
Onze webwinkel vertoont algemene advertenties. Hierbij houden we geen
persoonsgegevens bij, we komen dus ook niet te weten of u deze leuk vindt.

Verstrekking aan andere bedrijven of
instellingen

Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij uw
persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen,
behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat
eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Statistieken
Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze webwinkel

In onze webwinkel zijn social media
buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw
persoonsgegevens.

Cookies
Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we
informatie in kunnen opslaan zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. Maar
we kunnen er ook mee zien dat u ons weer bezoekt.

Wanneer u onze webwinkel voor het eerst
bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we
vragen om uw akkoord voor het gebruik van deze cookies.

U kunt via uw browser het plaatsen van
cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze webwinkel werken dan niet
goed meer.

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel
gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin
staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google
toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.
Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om uw privacy te
beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

•         
Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen
(Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt
afgeschermd wanneer uw persoonsgegevens invoert

•         
Wij houden logs bij van alle opvragingen van
persoonsgegevens

Functionaris voor
gegevensbescherming

Wij hebben een zogeheten functionaris voor gegevensbescherming aangesteld. Deze
persoon is verantwoordelijk voor de privacy binnen onze organisatie. Onze
functionaris voor gegevensbescherming heet W.M.J. Meijers en is bereikbaar per
e-mail op info@lady-secret.nl en per telefoon op 0164-239628 voor al uw vragen
en verzoeken.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze
privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld
te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent. Wij zullen ons
best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw
gegevens

Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u
altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U hebt de volgende rechten:

•         
uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we
hebben en wat we daarmee doen

•         
inzage in de precieze persoonsgegevens die we
hebben

•         
het laten corrigeren van fouten

•         
het laten verwijderen van verouderde
persoonsgegevens

•         
intrekken van toestemming

•         
bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft
wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon
aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om
een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit
Persoonsgegevens.

Contactgegevens
TheBeautyClick
Dennenlaan
4631BE Hoogerheide
info@lady-secret.nl

Hoe wij cookies gebruiken

Een cookie is een klein bestand dat toestemming vraagt om op de harde schijf van uw computer te worden geplaatst.
Zodra u akkoord gaat, wordt het bestand toegevoegd en helpt de cookie het internetverkeer te analyseren of laat het u weten wanneer u het bezoekt
een bepaalde site. Met cookies kunnen webapplicaties als individu op u reageren. De webapplicatie
kan zijn activiteiten aanpassen aan uw behoeften, voorkeuren en antipathieën door informatie over te verzamelen en te onthouden
jouw voorkeuren.

We gebruiken verkeerslog cookies om te identificeren welke pagina’s worden gebruikt. Dit helpt ons bij het analyseren van gegevens over internetverkeer
en onze website te verbeteren om deze aan te passen aan de behoeften van de klant. We gebruiken deze informatie alleen voor statistische doeleinden
analysedoeleinden en vervolgens worden de gegevens uit het systeem verwijderd.

Over het algemeen helpen cookies ons om u een betere website te bieden, door ons in staat te stellen te controleren welke pagina’s u nuttig vindt
en wat jij niet doet. Een cookie geeft ons op geen enkele manier toegang tot uw computer of enige informatie over u,
andere dan de gegevens die u met ons wilt delen. U kunt ervoor kiezen om cookies te accepteren of te weigeren.
De meeste webbrowsers accepteren cookies automatisch, maar u kunt meestal uw browserinstelling wijzigen
om cookies te weigeren als je dat wilt. Dit kan ervoor zorgen dat u niet ten volle kunt profiteren van de website.

Links naar andere websites

Onze website kan links bevatten naar andere interessante websites. Echter, als u eenmaal deze links hebt gebruikt
om onze site te verlaten, dient u op te merken dat wij geen controle hebben over die andere website.
Daarom kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden voor de bescherming en privacy van alle informatie die u verstrekt terwijl u verblijft
het bezoeken van dergelijke sites en dergelijke sites valt niet onder deze privacyverklaring.
Wees voorzichtig en bekijk de privacyverklaring die van toepassing is op de betreffende website.

Beheer uw persoonlijke informatie

U kunt ervoor kiezen om de verzameling of het gebruik van uw persoonlijke informatie op de volgende manieren te beperken:

  • telkens wanneer u wordt gevraagd een formulier op de website in te vullen, zoekt u naar het vak dat u kunt aanklikken om aan te geven
    dat u niet wilt dat de informatie door iemand wordt gebruikt voor direct marketingdoeleinden
  • als u eerder akkoord bent gegaan met ons gebruik van uw persoonlijke informatie voor direct marketing doeleinden,
    u kunt op elk moment van gedachten veranderen door ons te schrijven of te e-mailen
    {{config path=”trans_email/ident_general/email”}}

We zullen uw persoonlijke informatie niet verkopen, verspreiden of leasen aan derden, tenzij we uw toestemming hebben
of zijn wettelijk verplicht om dit te doen. We kunnen uw persoonlijke gegevens gebruiken om u promotionele informatie te sturen
over derden waarvan wij denken dat u het interessant vindt als u ons vertelt dat u dit wilt laten gebeuren.

U kunt details van persoonlijke informatie die wij over u hebben opvragen op grond van de Data Protection Act 1998.
Een kleine vergoeding zal worden betaald. Als u een kopie van de informatie over u wilt hebben, kunt u schrijven naar

Als u van mening bent dat de informatie die wij u bewaren onjuist of onvolledig is,
schrijf of mail ons zo snel mogelijk op het hierboven vermelde adres.
We zullen alle informatie die onjuist is, onmiddellijk corrigeren.

Lijst met cookies die we verzamelen

In de onderstaande tabel staan de cookies die we verzamelen en welke informatie ze opslaan.

COOKIE naamCOOKIE beschrijving
CARTDe associatie met uw winkelwagentje.
CATEGORY_INFOSlaat de categorie-info op de pagina op, waarmee pagina’s sneller kunnen worden weergegeven.
COMPAREDe items die u in de lijst produkten vergelijken hebt.
CURRENCYDe valuta van uw voorkeur
CUSTOMEREen gecodeerde versie van uw klant-ID bij de winkel.
CUSTOMER_AUTHEen indicator als u momenteel bent aangemeld bij de winkel.
CUSTOMER_INFOEen gecodeerde versie van de klantengroep waartoe u behoort.
CUSTOMER_SEGMENT_IDSSlaat de klantensegment-ID op.
EXTERNAL_NO_CACHEEen vlag, die aangeeft of caching is uitgeschakeld of niet.
FRONTENDJe sessie-ID op de server.
GUEST-VIEWHiermee kunnen gasten hun bestellingen bewerken.
LAST_CATEGORYDe laatste categorie die je hebt bezocht.
LAST_PRODUCTHet meest recente product dat u hebt bekeken.
NEWMESSAGEGeeft aan of een nieuw bericht is ontvangen.
NO_CACHEGeeft aan of het cache geheugen mag worden gebruikt.
PERSISTENT_SHOPPING_CARTEen link naar informatie over je winkelwagentje en kijkgeschiedenis als je de site hebt gevraagd.
POLLHet ID van polls waar je onlangs voor hebt gestemd.
POLLNInformatie over de polls waarover u heeft gestemd.
RECENTLYCOMPAREDDe items die u recent hebt vergeleken.
STFInformatie over producten die u naar vrienden hebt gemaild.
STOREDe winkelweergave of taal die u hebt geselecteerd.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIEGeeft aan of een klant cookies heeft toegestaan.
VIEWED_PRODUCT_IDSDe producten die u recent hebt bekeken.
WISHLISTEen gecodeerde lijst met producten die aan uw verlanglijstje zijn toegevoegd.
WISHLIST_CNTHet aantal items in uw verlanglijstje.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten