Privacy- en cookieverklaring TheBeautyClick

1 juni 2018

Via onze webwinkel worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. TheBeautyClick acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat wij:

          onze doeleinden duidelijk specificeren voordat wij persoonsgegevens verwerken, via deze privacyverklaring;

          onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;

          u eerst expliciet toestemming vragen om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;

          passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;

          uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

TheBeautyClick is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel bij de webwinkel www.lady-secret.nl. Wij raden u aan deze zorgvuldig te lezen.

Als u vragen heeft, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met VomeijRetailService - TheBeautyClick.

Afhandelen bestelling
Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres, telefoonnummer, factuuradres, naw-gegevens, geslacht en betalingsgegevens. Deze hebben wij nodig vanwege het contract die we met u sluiten. Wij bewaren deze informatie tot uw bestelling is afgerond. Bepaalde klantgegevens bewaren wij langer in verband met de wettelijke fiscale bewaarplicht.

Verstrekken aan derden
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.

Uw account
Bij bepaalde onderdelen van onze webwinkel moet u zich eerst registreren. U moet dan informatie over uzelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maken wij een account, waarop u kunt inloggen met die gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord.

Hiervoor gebruiken wij uw betalingsgegevens, e-mailadres, naw-gegevens, factuuradres, telefoonnummer en geslacht. Deze hebben wij nodig vanwege het contract die we met u sluiten. Wij bewaren deze informatie tot u het account opheft.

Wij bewaren deze informatie zodat u ze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat wij u kunnen contacteren in het kader van uitvoering van de overeenkomst. U kunt via uw account informatie aanpassen wanneer u dat wilt.

Verstrekken aan derden
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.

Contactformulier en Nieuwsbrief
Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen.

Hiervoor gebruiken wij uw betalingsgegevens, factuuradres, naw-gegevens, telefoonnummer en e-mailadres. Dit zijn wij wettelijk verplicht. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie.

Wij bieden een nieuwsbrief waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over onze producten en/of diensten. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden.
Via uw account kunt u dit ook doorgeven.

Uw e-mailadres wordt alleen met uw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat u het abonnement opzegt.

Verstrekken aan derden
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.

Statistieken en profilering
Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze webwinkel Met deze statistieken verbeteren we onze webwinkel om zo bijvoorbeeld alleen nog relevante informatie te laten zien. Wij kunnen uw persoonsgegevens met elkaar combineren om meer over u te weten te komen. Uiteraard zullen wij uw privacy te allen tijde respecteren. Wil je dit niet, dan kun je dit altijd aan ons melden.

Hiervoor gebruiken wij uw naw-gegevens, betalingsgegevens, geslacht, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Dit zijn wij wettelijk verplicht. Wij bewaren deze informatie voor drie maanden.

Verstrekken aan derden
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.

Reclame
Wij willen u graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:

          per e-mail

          via social media

U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Elke e-mail bevat een afmeldlink. U kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken. Via uw account kunt u dit ook doorgeven.

Locatiegegevens
Als dat nodig is voor de dienst, kunnen wij locatiegegevens (GPS) van u verzamelen. Hiervoor wordt op het moment zelf uw toestemming gevraagd.

Tevens kunnen deze (locatie) gegevens opgeslagen en verwerkt worden door de aanbieder van bijvoorbeeld de navigatie/kaartensoftware, zoals Google Maps, maar de gegevens kunnen ook worden gebruikt door bijvoorbeeld Google of Apple zelf. Daar hebben wij geen controle over. Lees dus altijd ook de privacyverklaringen van de desbetreffende aanbieder.

Advertenties
Onze webwinkel vertoont algemene advertenties. Hierbij houden we geen persoonsgegevens bij, we komen dus ook niet te weten of u deze leuk vindt.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Statistieken
Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze webwinkel

In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.

Cookies
Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat u ons weer bezoekt.

Wanneer u onze webwinkel voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om uw akkoord voor het gebruik van deze cookies.

U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze webwinkel werken dan niet goed meer.

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om uw privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

          Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer uw persoonsgegevens invoert

          Wij houden logs bij van alle opvragingen van persoonsgegevens

Functionaris voor gegevensbescherming
Wij hebben een zogeheten functionaris voor gegevensbescherming aangesteld. Deze persoon is verantwoordelijk voor de privacy binnen onze organisatie. Onze functionaris voor gegevensbescherming heet W.M.J. Meijers en is bereikbaar per e-mail op info@lady-secret.nl en per telefoon op 0164-239628 voor al uw vragen en verzoeken.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U hebt de volgende rechten:

          uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen

          inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben

          het laten corrigeren van fouten

          het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens

          intrekken van toestemming

          bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
TheBeautyClick
Dennenlaan
4631BE Hoogerheide
info@lady-secret.nl



Hoe wij cookies gebruiken

Een cookie is een klein bestand dat toestemming vraagt om op de harde schijf van uw computer te worden geplaatst. Zodra u akkoord gaat, wordt het bestand toegevoegd en helpt de cookie het internetverkeer te analyseren of laat het u weten wanneer u het bezoekt een bepaalde site. Met cookies kunnen webapplicaties als individu op u reageren. De webapplicatie kan zijn activiteiten aanpassen aan uw behoeften, voorkeuren en antipathieën door informatie over te verzamelen en te onthouden jouw voorkeuren.

We gebruiken verkeerslog cookies om te identificeren welke pagina's worden gebruikt. Dit helpt ons bij het analyseren van gegevens over internetverkeer en onze website te verbeteren om deze aan te passen aan de behoeften van de klant. We gebruiken deze informatie alleen voor statistische doeleinden analysedoeleinden en vervolgens worden de gegevens uit het systeem verwijderd.

Over het algemeen helpen cookies ons om u een betere website te bieden, door ons in staat te stellen te controleren welke pagina's u nuttig vindt en wat jij niet doet. Een cookie geeft ons op geen enkele manier toegang tot uw computer of enige informatie over u, andere dan de gegevens die u met ons wilt delen. U kunt ervoor kiezen om cookies te accepteren of te weigeren. De meeste webbrowsers accepteren cookies automatisch, maar u kunt meestal uw browserinstelling wijzigen om cookies te weigeren als je dat wilt. Dit kan ervoor zorgen dat u niet ten volle kunt profiteren van de website.

Links naar andere websites

Onze website kan links bevatten naar andere interessante websites. Echter, als u eenmaal deze links hebt gebruikt om onze site te verlaten, dient u op te merken dat wij geen controle hebben over die andere website. Daarom kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden voor de bescherming en privacy van alle informatie die u verstrekt terwijl u verblijft het bezoeken van dergelijke sites en dergelijke sites valt niet onder deze privacyverklaring. Wees voorzichtig en bekijk de privacyverklaring die van toepassing is op de betreffende website.

Beheer uw persoonlijke informatie

U kunt ervoor kiezen om de verzameling of het gebruik van uw persoonlijke informatie op de volgende manieren te beperken:

  • telkens wanneer u wordt gevraagd een formulier op de website in te vullen, zoekt u naar het vak dat u kunt aanklikken om aan te geven dat u niet wilt dat de informatie door iemand wordt gebruikt voor direct marketingdoeleinden
  • als u eerder akkoord bent gegaan met ons gebruik van uw persoonlijke informatie voor direct marketing doeleinden, u kunt op elk moment van gedachten veranderen door ons te schrijven of te e-mailen info@thebeautyclick.eu

We zullen uw persoonlijke informatie niet verkopen, verspreiden of leasen aan derden, tenzij we uw toestemming hebben of zijn wettelijk verplicht om dit te doen. We kunnen uw persoonlijke gegevens gebruiken om u promotionele informatie te sturen over derden waarvan wij denken dat u het interessant vindt als u ons vertelt dat u dit wilt laten gebeuren.

U kunt details van persoonlijke informatie die wij over u hebben opvragen op grond van de Data Protection Act 1998. Een kleine vergoeding zal worden betaald. Als u een kopie van de informatie over u wilt hebben, kunt u schrijven naar

Als u van mening bent dat de informatie die wij u bewaren onjuist of onvolledig is, schrijf of mail ons zo snel mogelijk op het hierboven vermelde adres. We zullen alle informatie die onjuist is, onmiddellijk corrigeren.

Lijst met cookies die we verzamelen

In de onderstaande tabel staan de cookies die we verzamelen en welke informatie ze opslaan.

COOKIE naam COOKIE beschrijving
CART De associatie met uw winkelwagentje.
CATEGORY_INFO Slaat de categorie-info op de pagina op, waarmee pagina's sneller kunnen worden weergegeven.
COMPARE De items die u in de lijst produkten vergelijken hebt.
CURRENCY De valuta van uw voorkeur
CUSTOMER Een gecodeerde versie van uw klant-ID bij de winkel.
CUSTOMER_AUTH Een indicator als u momenteel bent aangemeld bij de winkel.
CUSTOMER_INFO Een gecodeerde versie van de klantengroep waartoe u behoort.
CUSTOMER_SEGMENT_IDS Slaat de klantensegment-ID op.
EXTERNAL_NO_CACHE Een vlag, die aangeeft of caching is uitgeschakeld of niet.
FRONTEND Je sessie-ID op de server.
GUEST-VIEW Hiermee kunnen gasten hun bestellingen bewerken.
LAST_CATEGORY De laatste categorie die je hebt bezocht.
LAST_PRODUCT Het meest recente product dat u hebt bekeken.
NEWMESSAGE Geeft aan of een nieuw bericht is ontvangen.
NO_CACHE Geeft aan of het cache geheugen mag worden gebruikt.
PERSISTENT_SHOPPING_CART Een link naar informatie over je winkelwagentje en kijkgeschiedenis als je de site hebt gevraagd.
POLL Het ID van polls waar je onlangs voor hebt gestemd.
POLLN Informatie over de polls waarover u heeft gestemd.
RECENTLYCOMPARED De items die u recent hebt vergeleken.
STF Informatie over producten die u naar vrienden hebt gemaild.
STORE De winkelweergave of taal die u hebt geselecteerd.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Geeft aan of een klant cookies heeft toegestaan.
VIEWED_PRODUCT_IDS De producten die u recent hebt bekeken.
WISHLIST Een gecodeerde lijst met producten die aan uw verlanglijstje zijn toegevoegd.
WISHLIST_CNT Het aantal items in uw verlanglijstje.

Post your comment

TheBeautyClick